خب بعد از اینکه آموزش کامل رو در کلیپ دیدید به این نکاتی که اینجا میگمم توجه کنید که بدردتون میخوره

‌ ⁦▪️⁩چون در فرهای خانگی امکان تنظیم رطوبت وجود نداره حتما کف فر یه ظرف آب سرد بزارید تا تبخیر بشه و داخل فر مرطوب باشه. ‌
⁦▪️⁩اگر مواد پیتزا رو خیلی زیاد بریزید پیتزاتون خمیری و نرم میشه،تعادل رو رعایت کنید. ‌
⁦▪️⁩ادویه سسی که استفاده کردم شامل پودر پیاز و پاپریکا بود که خیلی سس رو لذیذ تر میکنه،اگر دوست دارید سس دیگه فوق العاده بشه حتما از پیازداغ ریز در سس استفاده کنید.
▪️⁩برای عطر پیتزا حتما از اورگانو استفاده کنید و در آخر روی پیتزا کمی استفاده کنید.

⁦▪️⁩برای اینکه پیتزاتون طلایی و براق بشه از رومال زعفران،خامه و زرده تخم مرغ استفاده کنید ‌

⁦▪️⁩حتما از پنیر موتزرلا (برای کش پیتزا)و بسته به ذایقه تون یه پنیر طعم دار در کنارش استفاده کنید ،من از گودا استفاده کردم.