قدم اول) همواره Windows را از طریق Windows Update به روز کنید

بسیاری از کابران به پیغام های Windows مبنی بر آپدیت سیستم اهمیت نداده و دستگاه خود را به روز نمی کنند. این در حالی است که به روز نگه داشتن سیستم یکی از راحت ترین و مطمئن روش هایی است که سیستم خود را امن و بدون مشکل نگه دارید.

بسیاری از کاربران ایرانی از کپی های غیرقانونی ویندوز استفاده می کنند و به همین دلیل از بروزرسانی ویندوز پرهیز می کنند و این کار باعث می شود تا امنیت سیستم عامل به حداقل برسد و بسیاری از نرم افزارهای مخرب، ویروس ها و هکرها می توانند به راحتی به کامپیوتر و اطلاعات شخصی شما دسترسی داشته باشند. پس همواره سعی کنید سیستم عامل ویندوز خود را بروز کنید برای این کار نیز یا می بایست ویندوز ارجینال استفاده کنید و یا از یکی از روش های زیر سیستم عامل خود را کرک کنید و براحتی آن را بروز کنید:

برای کرک کردن Windows XP از یکی از دو ابزار پایین استفاده کنید:


Antiwpa-V3.4.6 for X64 and X86.ra
Generic Antiwpa-2.3-WinXP-2k3.rar

برای کرک کردن Windows 7 از یکی از ابزارهای پایین استفاده کنید:



mini-KMS_Activator_v1.055_ENG.rar


Windows Loader v2.0.0.rar

7Loader_v1.5_R2.rar
Trilogy 2.1

رمز عبور تمام این فایل ها SupremoPhantom است.

قدوم دوم) سیستم خود را با Malwarebytes Anti-Malware دائما Scan کنید

اگر نمی توانید سایت Malwarebytes را باز کنید و یا هنگام باز کردن این سایت به سایت دیگری فرستاده می شوید. سیستم شما تاکنون به بدافزار یا Malware آلوده شده است. اگر قادر به باز کردن سایت و دانلود این برنامه نیستید باید Anti Malware را از طرق دیگری مانند USB یا CD/DVB روی سیستم کپی و نصب کنید و یا یک آنتی ویروس برروی کامپیوتر خود نصب کرده و آن را بروز کنید.

قدم سوم) برنامه هایی که به آنها نیاز ندارید را پاک کنید

شما باید برنامه و Application هایی که به آنها نیاز ندارید یا نمی شناسید را با نرم افزار مجانی Revo Uninstaller پاک کنید. علت اینکه تاکید شده از این برنامه استفاده کنید این است که Revo Uninstaller می تواند فایل ها و فولدر هایی که با ابزار داخلی ویندوز، Add Remove Programs پاک نمی شوند را از بین ببرد.

اگر سیستم شما 32 بیت است می توانید نسخه رایگان این برنامه را تهیه کنید ولی Revo Uninstaller برای سیستم های 64 بیتی رایگان نیست. اگر سیستم عامل 64 بیتی دارید می توانید از ابزار داخلی CCleaner نیز برای حذف نرم افزارهای نصب شده استفاده کنید

قدم چهارم) فایل های موقت را پاک و مشکلات رایج Windows Registery را رفع کنید

این نرم افزار معروف، کوکی مرورگر و فایل های متفرقه را پاک می کند و با پاک کردن فایل های اضافه، فصای خالی زیادی را در دیسک سخت آزاد می کند. اگر می خواهید سیستم شما همواره خوب کار کند برنامه CCleaner را روی سیستم خود نصب کنید. برای آشنایی بیشتر با امکانات CCleaner به مقاله ایی که پیشتر برای معرفی این نرم افزار منتشر شده بود: "معرفی CCleaner – افزایش سرعت ویندوز، حذف فایل های اضافی" مراجعه کنید.

قدم پنجم) هارد درایو خود را با Auslogics Disk Defrag دفراگ کنید.

نرم افزارهای "مرتب سازی اطلاعات دیسک سخت" متنوعی وجود دارد ولی ما Auslogic Disk Defrag را برای بهبود کلی عملکرد سیستم شما، توصیه می کنیم. البته خود ویندوز یک ابزار داخلی برای Defrage کردن اطلاعات ذخیره شده در دیسک سخت دارد و شما می توانید از طریق منوی استارت، Programs و سپس Accessory و System Tools به Disk Defragment دسترسی یابید و از این طریق سیستم خود را Defrag کنید. همچنین علاوه براین دو ابزار می توانید از نرم افزار مجانی دیگر به نام Defraggler استفاده کنید.

قدم آخر) از مرورگر های Chrome، FireFox یا Opera به عنوان مرورگر اصلی و از مرورگر های دیگر به عنوان مرورگر پشتیبان استفاده کنید.

ما به شما پیشنهاد می کنیم از مرورگر های Internet Explorer و Safari به عنوان مرورگر پیشفرض خود استفاده نکنید. چراکه این دو مرورگر همواره بیشتر از مرورگرهای دیگر مورد حمله قرار می گیرند. البته نسخه جدید مرورگر Internet Explorer 9.0 امنیت بسیار بیشتری نسبت به نسخه های قبلی دارد ولی به هر حال ما به شما پیشنهاد می کنیم سه مرورگر دیگر استفاده کنید.

اگر به هر دلیلی مجبور به استفاده از Internet Explorer هستید به قسمت Add-On های این مرورگر رفته و همه افزونه هایی که نمی شناسید یا نیاز ندارید را پاک کنید.

هواره سعی کنید از آخرین نسخه مرورگرها استفاده کنید چون علاوه بر امکانات جدید و بهتر، امنیت بسیار بالاتری نیز دارند. برای انتخاب راحتر مرورگر وب خود به مقاله های زیر مراجعه نمایید:


10 دلیل برای مهاجرت به Google Chrome
10 دلیل برای مهاجرت به فایرفاکس 5

اگر روش بهتری برای سرعت بخشیدن به سیستم خود دارید، پیشنهاد خود را در قسمت نظرات برای ما ارسال کنید.

منبع: ITworld