سامسونگ و گوگل رسما Nexus S، اولین گوشی مجهز به آخرین نسخه سیستم عامل اندروید 2.3 را معرفی کردند.

Andy Rubin نایب رئیس مهندسی گوگل در این رابطه گفت:

[div3 class="quote" class2="quote-l" class3="quote-r"]گوگل بسیار خرسند است که در ساخت Nexus S از سامسونگ کمک گرفته است تا مطمئن شود بهترین ترکیب سخت افزار و نرم افزار به لطف آخرین نسخه Android در این گوشی بکارگرفته شود.[/div3]

نمایشگر Super AMOLED سامسونگ

Nexus S مجهز به صفحه نمایش 4 اینچی Super AMOLED سامسونگ است، نسبت بسیار بالای کنتراست تصویر و روشنایی 1.5 برابر نسبت LCDهای معمولی از جمله مزایای نمایشگر Nexus S است. به لطف فناوری Super AMOLED سامسونگ تصویر این گوشی در نور خورشید چهار برابر واضح تر از iphone 4 است. جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد AMOLED و Super AMOLED و تفاوت های بین این دو فناوری به دایرکتوری IT مراجعه نمایید.

Nexus S از NFC پشتیبانی می کند

Nexus S مجهز به فناوری بسیار جالب NFC – Near Field Communication است، NFC نوعی ارتباط بی سیم با رنج کم است که بین وسایل مختلف الکترونیکی برقرار می شود تا به دریافت و ارسال اطلاعات سرعت دهد. یکی از مهمترین موارد استفاده NFC پرداخت مطمئن و سریع وجه است بجای استفاده از کارت اعتباری هنگام خرید، از طریق NFC ارتباط بی سیم و سریع با گوشی شما برقرار می شود و پس از تایید شما برروی گوشی پرداخت انجام می شود.

NFC  روی فرکانس 13.56MHz کار می کند و سرعت انتقال اطلاعات آن نیز 424 Kbit/Second است، ارتباط وسایل الکترونیکی مختلف از طریق NFC بسیار ساده، سریع و مطمئن است، ارتباط بین دو وسیله سازگار با NFC در فاصله حدود 4 سانتی متر برقرار می شود دلیل محدود کردن فاصله کارکرد NFC، بالا بردن امنیت ارتباط بی سیم است همچنین کاربر می تواند امکانات مختلف امنیتی NFC را برای اطمینان بیشتر بکار گیرد.

NFC  می تواند در بسیاری از وسایل الکترونیکی بکار گرفته شود و اموری همچون پرداخت و انتقال وجه، انتقال اطلاعات از دوربین های دیجیتال و یا ارتباط با تلویزیون و غیره را انجام دهد.

nexus_keyword

قدرت Nexus S در بازی

Nexus S مجهز به GPU جداگانه است که این گوشی را قادر می سازد تا 90 میلیون چند ضلعی را در هر ثانیه پردازش کند، برای اینکه قدرت Nexus S را بهتر درک کنید باید بدانید قدرت پردازش این گوشی کمی ضعیف تر از کنسول بازی Nintendo Wii است.

استفاده از سنسورهای حساس تر یعنی لذت بازی بیشتر

علاوه بر قدرت بالای GPU اختصاصی این گوشی، سنسورهای حرکتی و حسی بسیار پیشرفته ی در Nexus S بکار گرفته شده است، این گوشی همانند iPhone 4 دارای Gyroscope (وسیله تعیین کننده گراى نجومى بطور خودکار) است که نظر بسیاری را به iPhone 4 جلب کرده بود.

طراحی متفاوت Nexus S

گوگل طراحی نسبتا عجیبی را در این گوشی بکار برده است، پشت و جلوی Nexus S منحنی است. این گوشی جوری طراحی شده که به راحتی در دست جای گیرد، لبه های گوشی نیز بسیار خوب طراحی شده اند. قسمت جلوی گوشی نیز طراحی منحنی شکل دارد که باعث می شود به خوبی برروی صورت قرار گیرد.

بروز رسانی آسان و سریع Nexus S

برخلاف گوشی های دیگر، که کاربران می بایست مدت زیادی را منتظر بمانند تا بروز رسانی سیستم عامل اندروید برایشان آماده شود، گوگل وعده داده است که بروز رسانی سیستم اندروید پیش از همه گوشی ها و اول برای Nexus S منتشر خواهد شد.

Nexus S همچنین دارای یک دوربین 5 مگاپیکسلی که قابلیت عکس برداری و فیلم برداری دارد در پشت گوشی و یک دوربین VGA در جلوی گوشی دارد.

قیمت  Nexus S با 16GB حافظه ذخیره سازی داخلی حدود 860 دلار خواهد بود. گوگل وعده داده است تا Nexus S را قبل از کریسمس وارد بازار کند.

Nexus S مجهز به پردازنده 1GHz Hummingbird سامسونگ است که در حال حاضر یکی از بهترین پردازنده های موبایل دنیاست. البته خیلی ها ترجیح می دادند تا از پردازنده دو هسته ای Qualcomm در این گوشی استفاده شود ولی پردازنده سامسونگ نیز بسیار سریع است.

مشخصات فنی Nexus S

Connectivity


Quad-band GSM: 850, 900, 1800, 1900
Tri-band HSPA: 900, 2100, 1700
HSPA type: HSDPA (7.2Mbps) HSUPA (5.76Mbps)


Wi-Fi 802.11 n/b/g
Bluetooth 2.1+EDR
Near Field Communication (NFC)
Assisted GPS (A-GPS)
microUSB 2.0

Display


4.0" WVGA (480x800)
Contour Display with curved glass screen
Super AMOLED
235 ppi
Capacitive touch sensor
Anti-fingerprint display coating

Size and weight


63mm x 123.9mm x 10.88mm
129g

Hardware


Haptic feedback vibration
Three-axis gyroscope
Accelerometer
Digital compass
Proximity sensor
Light sensor

جهت مشاهده گالری تصاویر Nexus S به این Google.com/nexus مراجعه نمایید.

در ادامه می توانید تیزر تبلیغاتی گوگل برای این گوشی را مشاهده نمایید:






منابع: Toms Guide | Tech Rader | Google Nexus