از جمله امکانات مهم دوربین سونی a7 III استفاده از حسگر BSI ، به کار گیری باطری پرقدرت سری Z، طراحی یک جوئستیک مخصوص فوکوس خودکار و قابلیت EyeAF است که پیش از این آن را روی مدل 42 مگاپیکسلی سری آلفا دیده بودیم.

بیشتر بخوانید: بررسی دقیق تر دوربین a7III

البته حسگر 24 مگاپیکسلی دوربین سونی a7 III اگرچه رزولوشنی برابر با دوربین a9 دارد اما سرعت عکس برداری آن به پای 20 فریم در ثانیه آن دوربین نمی رسد.

قابلیت خوانش اطلاعات در دوربین سونی a7 III به دلیل استفاده از سیستم پیچیده حسگر آن یعنی “stacked CMOS” بود که در این دوربین جدید وجود ندارد و ضمنا قابلیت شاتر anti-distortion در سونی a9 هم در مدل جدیدتر دیده نمی شود.

دوربین سونی a7 III دارای یک شاتر الکترونیکی با سرعتی حدود 1/8 ثانیه است که نمی توان آن را با سرعت 1/160 ثانیه در a9 مقایسه کرد.

اما به گفته سونی، سیستم فوکوس a7 III از دوربین a9 گرفته شده و سرعت آن تقریبا دو برابر مدل قبلی خودش یعنی a7 II است. سیستم فوکوس 693 نقطه ای در این دوربین، حدود 93 درصد از سطح کادر را پوشش می دهد و با 425 نقطه فوکوس تشخیص کنتراست پشتیبانی می شود.

در زیر گالری عکس های گرفته شده با این دوربین را مشاهده می کنید:






دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III



دوربین سونی a7 III




دوربین سونی a7 III تقریبا هم اندازه دوربین پرسرعت a9 است و از همان باطری استفاده می کند که برای نخستین بار برای a9 ارائه شده بود. حجم این باطری که NP-FZ100 نام دارد، حدود 2٫2 برابر باطری دوربین های بدون آینه قبلی سونی است و از لحاظ کارکرد طولانی تر در محیط های خارج از استودیو اهمیت بسیار زیادی دارد.

ضمنا شباهت زیاد این بدنه ها اجازه می دهد تا عایق بندی فوق العاده a9 را هم در این دوربین ببینیم. همچنین دکمه جویستیک فوکوس خودکار (AF joystick) و طراحی جالب دکمه ها در بدنه a7R III مانند دکمه های AF-ON و Protect/Rate (دکمه ای برای قفل گذاری و رتبه دهی به عکس ها در حالت نمایش) را نیز در بدنه این دوربین می بینیم.

سونی بسیار در جلب مخاطب با دوربین های بدون آینه خود موفق بوده است. اما آیا توانسته با سونی با a7 III ،پیروز میدان رقابت در برابر کانن باشد؟