شماره آگهی : 358866

عوامل موثر بر موفقیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی

شماره تماس : 02122036016

تحقیق و توسعه در صنایع غذایی شامل مطالعه توسعه محصولات غذایی جدید، فرآیندها و فرمولاسیون مواد تشکیل‌دهنده است. این شامل مطالعه روش‌های مختلف و جدید برای ذخیره، بازاریابی، توزیع و فروش مواد غذایی است.
آتکو با هدف بهبود مداوم کیفیت مواد غذایی، ایجاد تنوع در سبد کالای ایرانیان، غنی‌سازی مواد غذایی و ارتقای سطح ایمنی بدن از طریق تولید محصولات با کیفیت، در این صنعت قدم نهاده است.
http://atko-co.com/factors-affecting-the-success-of-research-and-development-in-the-food-industry/
عوامل موثر بر موفقیت تحقیق و توسعه در صنایع غذایی