شماره آگهی : 340240

سوکرالوز

شماره تماس : 09123195136

سوکرالوز چیست؟ و آیا شیرین کننده های صنعتی برای سلامت شما خطرناکند؟
سالهاست که دانشمندان مشغول مطالعه درزمینه ی جایگزینی شکر با سایر شیرین کننده ها هستند.بسیاری از محققان سوکرالوز را ایمن معرفی کردند که البته هنوز مخالفانی داره.سوکرالوز یک شیرین کننده بدون کالری که به اسم اسپلندا هم معروفه، 400 تا 700 برابر شیرین تر از شکره و مانند سایر شیرین کننده ها طعم تلخی رو داخل دهان ایجاد نمیکنه.

تاثیر روی فشارخون و انسولین؟
سوکرالوز ثابت کرده که تقریبا هیچ تاثیری روی فشار خون و انسولین ندارد.

آیا در فرایند پخت هم میشه از سوکرالوز استفاده کرد؟
سوکرالوز به عنوان شیرین کننده مقاوم به حرارت میشناسیم اما در حرارت های بالا سوکرالوز متاسفانه تغییر ماهیت میده، بهترین درجه حرارت برای سوکرالوز در فرایند پخت 175 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایته.

آیا سوکرالوز سلامت و بهداشت دهان و دندان را بهبود میبخشه؟
متاسفانه خیر. باکتری های دوستدار سلامت ما در دهان با مصرف سوکرالوز کاهش پیدا میکنند و خبر بدتر اینکه حتی بعداز قطع مصرف سوکرالوز هنوز سطح لاکتیک

اسید و باکتری های مفید دهان به سطح قبلی خودش برنمیگرده البته این مطالعه فقط روی موش ها انجام شده وهنوز تحقیقات انسانی دراین زمینه نداریم.

آیا سوکرالوز باعث کاهش یاافزایش وزن میشود؟
محصولات حاوی شیرین کننده های صنعتی را معمولا به اسم رژیمی معرفی میکنند البته تحقیقات نشان داده که تاثیر خیلی به سزایی در کاهش وزن ندارد و تنها باعث کاهش 800 گرم وزن در یک سال میشوند.

آیا سوکرالوز ایمنه؟
مانند تمام شیرین کننده ها سوکرالوز هم موافقان و مخالفان زیادی دارهه، خیلی ها مدعی هستند که این ماده کاملا بی خطره اما تحقیقات جدید با کاملا بی خطربودن سوکرالوز موافق نیستند در بعضی از مردم تاثیر عکس داره و باعث افزایش فشار و انسولین در سطح خون میشه، همچنین در ایمن بودن استفاده از سوکرالوز در درجه حرارت بالا هنوز شک و تردید های زیادی است.

تاثیر بلندمدت این ماده روی بدن انسان هنوز مشخص نیست ولی با تمام این حرف ها سوکرالوز تاییدیه سازمان جهانی بهداشت را دارد.

سخن پایانی:
اگر طعم سوکرالوز را دوست دارید و در صورت مصرفش بدنتون واکنش نشون نمیدهد و در فرمول محصولاتتون از سوکرالوز کمک گرفته شده میتونید جهت خرید بسته بندی های 1 کیلویی،25 کیلویی و 10 کیلویی این ماده با ما تماس بگیرید.

بررسی تخصصی شیرین کننده سوکرالوز
SUCRALOSE (FOOD GRADE) Product Name
FCCVIl Standard
C12H19C13Os Chemical Formula
In HPLC, retained time of main p eak comolies to reference object Identification
Conform Appearance
99.74 Assay Content
0.09 Loss on Drying
+85.8° Specific Rotation, 0
0.10 Ignited Residue,%
Comolies Hydrolysis products (Chlorinated monosaccharides ) , %
lOPPM Methanol,%
<10 Heavy Metals,mg/kg
<3 Arsenic(As ),mg/kg
<1 Lead,mg/kg
<10 Fe mg/kg
<0.5 Related substances chlorinated disaccharides) s, %
15omg/kg max. Triohenvlohosohine Oxide
6.54 PH(10% aqueous
Storage condition Storage condition
<10 Total Plate Count cfu/g
None Coliforms-MPN
<10 Yeast and Moulds cfu/g
None E.Coli
None Salmonella
Percent Sieve
95% 60mesh
سوکرالوز