شماره آگهی : 340230

کلاس آموزش میوه آرایی

شماره تماس : 02144779298

کلاس آموزش میوه آرایی آفرینش‌های خانگی شاخه‌های متعددی دارد. یکی از هنرهایی که در مهمانی‌های خانوادگی و مراسمات مختلف مثل عروسی، جشن‌ها، اعیاد و... استفاده می‌شود هنر میوه‌آرایی است. تا با چیدمان و تزئینات زیبا و هنرمندانه با صیفی‌جات و میوه‌جات رنگ و جذابیت متفاوتی داده شود. در این هنر که با ساده‌ترین ابزار انجام می‌شود دقت، صبر، تمرین و خلاقیت مهم است تا طراحی و تزئیتات چشم‌نواز خلق شود.

هدف از کلاس آموزش میوه آرایی آشنایی با بخشی از انواع طراحی، حکاکی و برش‌های مختلف در میوه‌آرایی است. اهمیت و ضرورت میوه آرایی تا آنجاست که فارغ‌التحصیلان رشته‌های هتل‌داری و آشپزی با اصول این هنر آشنا می‌شوند، چرا که ثابت شده است زیبایی و چیدمان متفاوت در ابعاد گوناگون مهم است. میوه‌ و صیفی‌جات مختلفی در این راستا قابل استفاده است که در ادامه و طی آموزش، پیاده‌سازی چند تا از طرح‌های پایه‌ای و مختلف روی برخی از آن‌ها را اجرا خواهیم کرد و در انتها سبد میوه نهایی چیده خواهد شد.

فهرست سرفصل‌ها و رئوس مطالب مطرح شده در کلاس آموزش میوه آرایی ، در ادامه آمده است:
فصل یکم: حکاکی پرتقال
درس یکم: ابزار میوه‌آرایی
درس دوم: نحوه شیار انداختن روی پوست پرتقال
درس سوم: برش گلبرگی روی پوست پرتقال
درس چهارم: برش آجری روی پوست پرتقال
فصل دوم: حکاکی سیب
درس پنجم: برش برگ کوچک روی سیب
درس ششم: برش هفتی و هشتی روی سیب
درس هفتم: برش توپی روی سیب
درس هشتم: طراحی مدل قو با سیب
فصل سوم: حکاکی ملون و طالبی
درس نهم: برش گلبرگ با طالبی
درس دهم: برش لوزی و برگ طرح‌دار با طالبی
درس یازدهم: برش ملون
درس دوازدهم: برش گلبرگ با ملون
فصل چهارم: حکاکی هندوانه
درس سیزدهم: پوست‌گیری هندوانه
درس چهاردهم: انواع برش روی هندوانه
درس پانزدهم: طرح اول - گل رز با هندوانه
درس شانزدهم: طراحی برگ روی هندوانه
درس هفدهم: برش برگ و رگ‌برگ روی هندوانه
درس هجدهم: طرح دوم - برش مدل لوزی و تو در تو روی هندوانه
فصل پنجم: چیدمان سبد میوه
درس نوزدهم: طراحی و ساخت گلبرگ با خیار
درس بیستم: طراحی روی پوست انار
درس بیست‌و‌یکم: برش شلغم به شکل گل
درس بیست‌و‌دوم: برش هویج به شکل گل
درس بیست‌و‌سوم: چیدمان میوه‌ها و سبد نهایی
فصل ششم: طراحی مدل دورچین
درس بیست‌و‌چهارم: طراحی پیاز به شکل گل
درس بیست‌و‌پنجم: طراحی خیار به شکل برگ و گل
درس بیست‌و‌ششم: طراحی هویج به شکل گل و برگ
درس بیست‌و‌هفتم: طراحی گوجه فرنگی به شکل گل
کلاس آموزش میوه آرایی